Admin 5 months ago

Michèle Debouverie, model en social media influencer met hoge ambities.

Michèle Debouverie is een sterk opkomende vedette in België en wie weet binnen een jaar internationaal bekend.

Michèle is onlangs door MyModel verkozen als het nieuwe gezicht van MyModel en dat mag je even letterlijk nemen want haar gezicht zit in het nieuwe logo van de website van MyModel Network.
Heb je nog niet gehoord van Michèle Debouverie dan zal haar naam vanaf nu voor lange tijd niet uit je geheugen verdwijnen.  Misschien word je wel een echte fan van haar want deze kersverse Miss België 2021 finaliste is sterk aanwezig op social media om het nog maar zacht uit te drukken.  Ze is een sterk groeiende social media influencer die op relatief korte tijd de kaap van 64.000 volgers heeft bereikt.  
Haar instagram stijgt snel met nieuwe volgers en dat bereikt ze mede door haar fans en nieuwe ontdekkers te boeien door regelmatig haar foto's en nieuws te posten. Ze is een model die duidelijk haar sterke troeven toont om kans te maken op het kroontje van het mooiste meisje van haar land : ze is na een lange afvalrace waar honderden mooie meisjes zich voor inschreven bij de top 30 finalistes geraakt van Miss België 2021.  Ze kijkt uit naar de grote TV-finale van Miss België die door de coronacrisis reeds voor enkele maanden uitgesteld werd.  Ondertussen doet ze de ene prestatie na de andere waardoor haar fanclub sterk groeit.  Ze is geliefd over het gehele land vanwege haar inzet voor anderen.  Bedrijven kunnen op haar steunen want ze is een ideale campagnevoersters voor hun producten.  Maar haar inzet is beslist niet alleen van commerciële inzet.  Ze zet zich ook enorm in voor liefdadigheidsdoelen en heeft als onderdeel voor Miss België naast de 1e eredame titel van haar eigen provincie West-Vlaanderen ook de Miss Charity 2021 titel verworven.  
Zonder twijfel kijkt een groot landsdeel van België en ook publiek over de landsgrenzen heen in Frankrijk en Nederland uit naar haar nieuwe vorderingen op weg naar een mogelijks Miss België kroontje.
Michèle Debouverie is reeds populair als model.  Zowel uit België als uit Nederland krijgt ze voorstellen voor een modellenshoot.

Ondertussen kijken we in spanning uit of deze beloftevolle miss finaliste het echt kan maken in de Miss België finale.  Dit zal voor een groot deel van haar fans afhangen die ze nodig heeft want de concurrentie voor het kroontje is eveneens sterk dit jaar.

Michèle kan je blijven steunen tot aan de finale Miss België door een sms met bericht "MB18" te sturen naar 6665 (enkel geldig in België, 1€/bericht).
Wie zou het haar niet gunnen als je al haar mooie foto's ziet op Instagram ?

Workshops fotografie door Robert Biesemans

Robert Biesemans 8 months ago

Als hobby fotograaf altijd op zoek naar modellen.

Jaap van Egmond 5 months ago

Grietje Jousma en haar fanatieke modelhobby

Admin 6 months ago

Inspireer in leuke shootlocaties

Admin 2 months ago

Het zangtalent van Emily van Leeuwen

Admin 9 months ago